Γεια χαρά σε όλους.
Σκοπός αυτού εδω του χώρου ειναι να σας παραθέτω κυρίως δικές μου κριτικές απο ταινες που είδα χωρίς όμως να αποκαλύπτω όλη ετσι ώστε να μπορεί κάποιος να την δει χωρις να ξέρει τι θα συμβεί.
Ελπίζω να σας αρέσει

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

The Best Offer - Το Τέλειο Χτύπημα (2013)

Παραγωγή : HΠΑ - Ιταλία
Γλώσσα : Αγγλικά 
Διάρκεια : 131 λεπτά 
Είδος : Δράμα, Μυστηρίου   
Ιστορία: Ενας τυπάς αρκετά σοβαρος είναι εκτιμητής έργων τέχνης και διοργανωτής δημοπρασιών πανάκριβων αντικειμένων. Απο την δουλέια αυτή βγάζει τα άντερά του αλλα παρ' όλα αυτά κάθε φορά που του προκύπτει κατι καλό δεν κρατιέται και δεν λέει όχι. Μια μέρα μια άγνωστη σε αυτόν κοπέλα τον καλεί στο σπίτι της για να εκτιμήσει την τεράστια (πράγματι) περιουσία της. Εκεί θα βρει περαν των σχεδόν εθιστικών για αυτόν αντικειμένων μια αρκετά παράξενη ιδιοκτήτρια. 

Η γνώμη του KostasIII
Η ταινία ξεκινάει αρκετά δυναμικά και σου κεντρίζει το ενδιαφέρων. Δημοπρασίες, έργα τεχνης μεγάλης αξίας, απαράμιλλη γνώση τρελών λεπτομερειών σε βάζουν σε ένα σκηνικό μυστηρίου. Συνεχίζει στην συνέχεια με αρκετό μυστήριο αλλα όσο περνάει η ώρα σαν να ξεδιαλύνονται τα πράγματα. Αρχίζεις και υποψιάζεσαι πια ανοιχτά που το πάει η ταινία και το χειρότερο ειναι τελικά οτι πέφτεις μέσα χωρίς να σου το απαντάει κιόλας επι της ουσίας! 
Ετη μια ταινία που θα μπορούσε να διαρκέσει 80 λεπτά και όχι 2 ώρες! 
Δυστυχώς μοιάζει με ταινία που όλες τις ιδέες που είχαν τις έριξαν στην αρχή και μετά ξέμειναν. Προβλέψιμη, προβλέψιμη, προβλέψιμη. 

Βαθμολογία 6/10
Imdb 7,7/10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου